Brazilian

Brazilian Wax

WaxSalon Zwolle staat bekend om haar expertise op het gebied van ontharen. Een specialisme van ons is het ontharen van de schaamstreek. Voor dames wordt dit een Brazilian Wax genoemd.
Heb je last van scheerbultjes? Ontstekingen? Ben je helemaal klaar met (bijna) iedere dag scheren? Dan is het goed mogelijk dat de Brazilian Wax/Bikinilijn met Suikerpasta de oplossing voor je is.

 

Brazilian Wax
Uit heel Nederland (en zelfs daarbuiten) weten vrouwen ons te vinden voor onze Brazilian Wax met Suikerpasta, en daar zijn we trots op!
Bij een Brazilian wax worden alle haren in de schaamstreek verwijderd, bij vrouwen dus van de venusheuvel tot en met de anus. Je kunt er voor kiezen om bijvoorbeeld een smal streepje op de venusheuvel te laten staan, maar je kan ook kiezen voor de full wax ook wel ‘Hollywood’ genoemd (alle haren weg).
Natuurlijk begrijpen wij dat het best spannend is, jouw eerste Brazilian Wax. Je zal merken dat je je snel op je gemak voelt bij ons! Neem gerust de tijd om ervaringen met ons te lezen, deze vind je onderaan de website. Als je nog vragen hebt, mag je ons uiteraard altijd bellen!