Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Doet het pijn?
Ja, je voelt het wel, met name de eerste keer. Een gezellig drankje op een zonnig terras is aangenamer. Toch melden praktisch alle klanten dat het eigenlijk achteraf wel meevalt… Je bent blij met het resultaat! De haartjes komen heel zacht en vaak ook behoorlijk minder terug.
Hoe lang moeten de haren zijn?
Voor de eerste afspraak is het belangrijk dat de haren in ieder geval 0,5 cm zijn, wat ongeveer gelijk staat aan minstens 2 weken niet scheren (ook als je haren snel groeien!)
Komen de haren dikker terug?
Nee, eerder het tegenover gestelde! Vaak komen na de eerste keer al minder haren terug. De haren die terugkomen zijn zachter en dunner.
Ik heb door mijn beroep/functie/bekendheid extra privacy/discretie nodig, is dit mogelijk?
Dit is geen enkel probleem! Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (0683903797) en vraag of Henriette terug wil bellen om hierover passende afspraken te maken.
Is het niet raar om met ‘de billen bloot’ te gaan?
Voor ons zéker niet! Wij kunnen ons voorstellen dat het de eerste keer wat spannend voor je is, maar je bent bij ons in uitstekende handen. Je kan ons wat dat aangaat misschien het best vergelijken met een gynaecoloog, maar dan in een gezellige setting
Ik heb een afspraak maar mijn menstruatie is begonnen, moet ik mijn afspraak afzeggen?

Nee hoor. We gaan er vanuit dat je schoon op jezelf bent en wanneer je een tampon gebruikt is er niets aan de hand en kan de behandeling wat ons betreft gewoon doorgaan.

Ik heb eerder een Brazilian Wax gehad met wax, maar daar reageerde mijn huid niet goed op. Kan Sugaren dan wel?
Suikerpasta wordt ook wel ‘het zoete alternatief’ genoemd, en dat is niet voor niets. De suikerpasta die wij gebruiken is van hoogstaande kwaliteit en bovendien zit er geen enkele kunstmatige toevoeging in de samenstelling. Wel zo lief voor je huid!
Ik heb een ‘probleemhuid’, kan ik me dan wel laten ontharen?
Ja in veel gevallen kan dat. De suikerpasta die wij gebruiken is van hoogstaande kwaliteit en bovendien zit er geen enkele kunstmatige toevoeging in de samenstelling. Het is toepasbaar op bijna alle lichaamsdelen. Bovendien neemt de pasta de aanwezige dode huidcellen mee, wat met grote regelmaat probleemoplossend werkt.
Wil je je specifiek laten ontharen met suikerpasta? Laat het ons dan weten!
Waarom wordt Sugarpaste niet in alle salons gebruikt, als het zo’n geweldig product is ?
Om de eenvoudige reden dat de techniek die bij de suikerpasta hoort, niet altijd eigen gemaakt kan worden. Hier gaat bij ons een intensief leertraject aan vooraf. Henriette heeft bijvoorbeeld de Brazilian- en Boyzilian Wax met suikerpasta op haar eigen wijze ontwikkeld en is hierdoor een unieke opleider op dit gebied, met enorm veel passie voor haar vak. De liefde en passie hiervoor geeft zij door aan de medewerkers van WaxSalon Zwolle. Bovendien is hoogwaardige suikerpasta behoorlijk prijziger dan de veelgebruikte wax -> wat ons op de volgende vraag brengt:
Waarom zijn jullie niet duurder dan andere salons?
Goede vraag! De waarheid is dat dat niet onze prioriteit heeft. Wij kiezen bewust voor high-end producten met bijbehorende techniek, omdat we vinden dat dat zo hoort. Je doet het goed of je doet het niet! Het gaat bij ons om vakkennis, de juiste producten, perfecte resultaten en plezier in ons mooie vak. Passie!
Ik ben zwanger, mag ik dan ontharen?
Ja hoor, geen probleem. Het is vaak erg makkelijk om het door ons te laten bijhouden wanneer je zelf niet overal meer bij kan. We houden als regel aan dat de eerste 3 maanden van de zwangerschap achter de rug moeten zijn. Waarom? Om een gerust gevoel te hebben. Helaas gaat er soms iets ‘mis’ in de eerste maanden van de zwangerschap en wij willen ons op geen enkele manier af hoeven te vragen of het iets met onze behandeling te maken zou kunnen hebben gehad (wat praktisch onmogelijk is). Better safe than sorry!
Na die tijd maken wij het je graag gemakkelijk door alles tot aan de bevalling naar jouw wens te houden.
Ik kom met de auto, waar kan ik parkeren?

Bij de ingang van de salon, gratis!

Kan ik pinnen?

Pinnen en contant, het kan beiden.

Binnen hoeveel uur kan ik mijn afspraak nog afzeggen/verzetten?

Je kan kosteloos je afspraak annuleren/verzetten wanneer je dit minimaal 24 uur van tevoren laat weten. Verzet of annuleer je je afspraak binnen 24 uur dan brengen wij 50% van de kosten van jouw behandeling in rekening.